Πολυπολιτισμική Χορωδία Polyphonica

H Polyphonica είναι μια νέα μουσική οικογένεια που ιδρύθηκε το 2011 για να αγκαλιάσει όλα τα παιδιά και τους νέους που ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικά ομάδες.

H POLYPHONICA προσκαλεί οικογένειες, που δεν έχουν οικονομική ευχέρεια, να έρθουν σε επαφή με τον κόσμο της τέχνης των ήχων και να δώσουν στα παιδιά τους τη δυνατότητα να τον γνωρίσουν σε βάθος, μέσα από την ομαδική μουσική δημιουργία.Τα παιδιά, συμμετέχοντας στη πολυπολιτισμική χορωδία της Polyphonicaμαθαίνουν να τραγουδούν με σωστό τρόπο (φωνητική-ορθοφωνία), να παίζoυν κρουστά μουσικά όργανα*, να επικοινωνούν και να ψυχαγωγούνται, έχοντας για οδηγούς δύο έμπειρες δασκάλες, την Μαρίζα Βαμβουκλή  (εθελόντρια και στο Κοινωνικό Ωδείο) και την Δανάη Παπαδοπούλου.

*δεν απαιτούνται προηγούμενες μουσικές γνώσεις


H πολυπολιτισμική παιδική χορωδία Polyphonica και οι δασκάλες της (Μαρίζα Βαμβουκλή, Δανάη Παπαδοπούλου, Έλσα Κούντιγκ)  προσκαλούν νέα μέλη στην οικογένειά της:

ΠΑΙΔΙΑ ΗΛΙΚΙΑΣ 8-13 ΧΡΟΝΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΝ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΕΦΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΡΟΥΣΤΑ ΜΟΥΣΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ

 Καλούμε κάθε παιδί που ενδιαφέρεται να έρθει με τον γονέα του για να γνωριστεί με τις δασκάλες, σε μια από τις ακόλουθες μέρες:
Τετάρτη 25 ή Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 5.30 μμ-7.30 μμ
στη Σχολή Χιλλ, Θουκυδίδου 9, Πλάκα. Η σχολή εξυπηρετείται και με το μετρό, (στάση Συντάγματος ή Ακρόπολης ή Μοναστηράκι)

Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Πληροφορίες: 6942 961182, e-mail: info@polyphonica.gr, Facebook: POLYPHONICA


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου