ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΩΔΕΙΟΥ

Το Κοινωνικό Ωδείο σας προσκαλεί όλους στην πασχαλινή γιορτή τη Μεγάλη Δευτέρα (14/4/2014) στις 6 το απόγευμα στο χώρο μας στο Βύρωνα, Κολοκοτρώνη 114.



(κλικ στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγάλο μέγεθος)


Κατ' αρχήν λοιπόν καλούμε τα παιδιά όλων των ηλικιών να έρθουν και να ζωγραφίσουν, όπως έχουμε ξανακάνει και στο παρελθόν, για να ομορφύνουμε το Ωδείο μας με τις χαρούμενες ζωγραφιές τους!

Επίσης θα λειτουργεί bazaar με λαμπάδες και πασχαλινά φαναράκια που πρόσφεραν ή έφτιαξαν με πολλή αγάπη και μεράκι μαθητές και γονείς του Ωδείου μας. Η κίνηση αυτή είναι πολύ σημαντική, καθώς τα έσοδα θα διατεθούν για τις ανάγκες του Ωδείου.

Μουσικές ομάδες από καθηγητές και μαθητές θα παρουσιάσουν επιλογές από το μαγαλοβδομαδιάτικο ρεπερτόριο της παγκόσμιας κλασικής και της ελληνικής λαϊκής παράδοσης.

Κι αφού οι εκδηλώσεις μας είναι πάντα αποτέλεσμα συνολικής προσπάθειας, τα μεζεδάκια και τα παντός είδους κεράσματα είναι παραπάνω από ευπρόσδεκτα!

Σας περιμένουμε λοιπόν όλους τη Μεγάλη Δευτέρα στο Κοινωνικό Ωδείο!

Με εκτίμηση

Όλοι εμείς!

_____________________________________________
Η συνδρομή όλων μας σε μια τέτοια προσπάθεια είναι πολύτιμη και ευπρόσδεκτη. Όποιος μπορεί να συμβάλει προσφέροντας υλικό για το μπαζάρ, συμμετέχοντας στη μουσική, μαγειρεύοντας, ή με κάθε άλλο τρόπο, ας επικοινωνήσει στο koinwniko.wdeio@gmail.com ή εδώ με σχόλιο. Παρακαλούνται όλοι οι δάσκαλοι και οι γονείς να ενημερώσουν τους μικρούς μαθητές για να έρθουν για τη ζωγραφική δράση!








.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου