ΓΙΟΡΤΗ ΛΗΞΗΣ ΕΤΟΥΣ - ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ

Το καλοκαίρι πλησιάζει, άλλη μια σχολική χρονιά κοντεύει να τελειώσει!

Το Κοινωνικό Ωδείο πέρασε μέσα στο 2013-2014 από πολλές ανατροπές και εμπόδια, αλλά μέσα από τις αναποδιές πέτυχε και σημαντικές προόδους. Αν κρατήσουμε το ρυθμό και το συντονισμό που πετύχαμε στο τελευταίο διάστημα, η επόμενη χρονιά προβλέπεται ομαλή και γόνιμη.

Για φέτος τα μαθήματα θα συνεχίσουν μέχρι και την Παρασκευή 20 Ιουνίου.

Όπως κάθε χρόνο, το τέλος της σχολικής χρονιάς θα εορταστεί με τη μαθητική μας συναυλία. Η γιορτή θα γίνει την Κυριακή 22 Ιουνίου (προσοχή: αναβλήθηκε κατά μία εβδομάδα από τις 15 που είχε αρχικά οριστεί) στις 7:30' μμ στο Ωδείο, στον Βύρωνα.

Η συμμετοχή κάθε μαθητή, οποιουδήποτε επιπέδου, είναι μέρος του προγράμματος σπουδών. Έτσι, παρά τα απρόοπτα της φετινής χρονιάς, η ελπίδα μας είναι να δούμε και να ακούσουμε κάθε μαθητή του Ωδείου έστω και για λίγο.

Παρακαλούνται οι καθηγητές να καταλήξουν στο ακριβές πρόγραμμα που θα παίξει ο κάθε μαθητής τους το αργότερο μέχρι το τέλος Μαΐου. Ο Νίκος Ασλανίδης, υπεύθυνος για την οργάνωση της γιορτής, θα σας αναζητήσει, αλλά θα ήταν μεγάλη βοήθεια αν τον αναζητούσατε κι εσείς. Τα στοιχεία επαφής του τα έχει η γραμματεία (μέιλ στο koinwniko.wdeio@gmail.com).





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου